Modellen

ModiQ-woningen zijn veelzijdig en voor diverse toepassingen te ontwikkelen. Door de verwisselbare panelen zijn de woningen naar ieders wensen aan te passen. Enkele voorbeelden zijn:

cottageOnze Cottage bestaat uit twee geschakelde units en is gebouwd voor twee personen. Er is bij de Cottage gekozen voor een klein en eenvoudig keukenblokje,  omdat er vaak in het clubgebouw of restaurant gegeten wordt. De Cottage heeft een standaard badkamer met douchecabine, toilet en wastafel met kastruimte. Er is een comfortabele zithoek met grote glazen wanden, om goed van het buitenleven te kunnen genieten.  Het slaapgedeelte van de Cottage is afgescheiden door een houten wandconstructie, wat een ruimtelijk en vrij gevoel geeft.  Doordat aan twee kanten van de Cottage een ruime veranda aanwezig is, kan er na een dagje golfen genoten worden van de natuur.

Tijdelijke HuisvestingDe Tijdelijke huisvesting c.q. noodwoningen van ModiQ bieden uitkomst wanneer er tijdelijke huisvesting gewenst is. De woningen bestaan uit een enkele- of dubbele unit, afhankelijk van het aantal bewoners. In één unit kan/kunnen 1 à 2 personen gehuisvest worden. De Noodwoningen zijn eenvoudig ingericht, maar goed geïsoleerd en voorzien van alle gewenste voorzieningen. Meestal worden de Noodwoningen geleverd zonder extra buitenbekleding, maar uiteraard kunnen alle luxe opties aangebracht worden. Onze Noodwoningen zijn snel te plaatsen, verplaatsen en op te slaan. Na demontage kunnen er 6 units worden opgeslagen in een 40ft container om te verplaatsen of tijdelijke opslag.

Sociale Huurwoning


ModiQ biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van sociale huurwoningen. In overleg met gemeentes maken wij een plan om complete luxe woningen te leveren in elke gewenste oplage. Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing of permanente bewoning, onze wooneenheden zijn dusdanig goed gebouwd dat iedereen zich er prettig en thuis zal voelen.

MantelzorgWat is er nog mooier dan een luxe, gelijkvloerse woning voor uw ouders bij u in de tuin! De woning voor ouderen kan van alle gemakken en luxe worden voorzien. Deze woningen worden standaard opgebouwd uit drie units, met een totaal woonoppervlak van 45 m3. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan het aantal units aangepast worden. Het speerpunt bij deze woningen is het creëren van een huiselijke omgeving voorzien van alle gemakken en voorzieningen, zonder het gevoel te hebben in een container of tuinhuisje te wonen.

StudentenwoningVoor het huisvesten van studenten zijn diverse samenstellingen mogelijk. De Studentenwoningen kunnen speels worden geschakeld en gestapeld tot drie lagen op elkaar. Met een woongedeelte, slaapgedeelte, badkamer en keuken zijn deze woningen van alle gemakken voorzien. Ook bij deze woonoplossing kan gekozen worden voor diverse indelingen en extra opties. 

StrandhuisDe ModiQ Strandhuisjes wordt indien nodig geplaatst op stalen poten en kunnen direct op het stand geplaatst worden. De complete voorgevel is uitgevoerd in glas waardoor men vanuit de woning een panorama-view krijgt over de zee.  De Strandhuisjes hebben een veranda waardoor er buiten op het strand gezeten kan worden.  De Strandhuisjes  zijn standaard uitgerust met airconditioning zodat men ’s zomers een aangename temperatuur kan creëren in de woning. Er kan gekozen worden voor een Strandhuisjes bestaande uit twee units (twee-persoons) of drie units (4-persoons).  De indeling kan volledig naar wens worden bepaald. Alle benodigdheden als badkamer, keuken en slaapkamer zijn aanwezig en kunnen naar smaak worden samengesteld.

Flexibele kantoorruimteOnze Flexible kantoorruimtes kunnen op elke locatie en in elk formaat worden geplaatst. De containers kunnen naar wens geschakeld worden, om iedere gewenste kantoorruimte te creëren.maak vrijblijvend een afspraak

klik hier