Maatschappelijke betrokkenheid

Begaan met onze omgeving en naasten, willen wij ook op het maatschappelijke vlak ons steentje bij dragen. Betrokkenheid met onze ‘speciale’ omgeving staat bij ons hoog in het vaandel. Voor al onze projecten proberen wij op verschillende manieren mensen uit de samenleving te betrekken, die om uiteenlopende redenen normaal minder aan bod komen.

GGZ Drenthe
Door een unieke samenwerking met het GGZ Drenthe leveren ook mensen met een beperking een waardevolle bijdrage aan onze woningen. Een deel van onze productielocatie is speciaal ingericht om dit te ondersteunen. Diverse werkzaamheden worden op deze manier uitgevoerd door onze ‘speciale’ collega’s!

Sociale werkplaatsen
Voor diverse werkzaamheden werken wij samen met verschillende sociale werkplaatsen in Noord-Nederland. Bij ieder project wordt gekeken naar de mogelijkheden om werk uit te besteden bij de meest geschikte sociale werkplaats. De werkzaamheden kunnen variëren van de ‘simpel’ inpakwerk tot complexere deelassemblages.

Re-integratie op de arbeidsmarkt
Wanneer wij personeel inhuren voor onze projecten proberen we dit altijd op een zo sociaal verantwoord mogelijke manier te doen. Wanneer we goed personeel kunnen helpen met re-integratie op de arbeidsmarkt geven we hier de voorkeur aan. 

maak vrijblijvend een afspraak

klik hier