Modiq conceptModiQ is erin geslaagd om een uniek en geheel nieuw concept te realiseren op het gebied van vastgoed. Doordat we gebruik maken van uit panelen opgebouwde en schakelbare units, kunnen wij een breed scala aan woningen aanbieden.
Doordat de units vaste maten hebben, zijn ze zeer makkelijk te koppelen, stapelen en te verplaatsen.
Zowel voor volwaardige woningen (Sociale huurwoningen en Studentenwoningen), tijdelijk onderkomens (Noodwoningen en Flexibele kantoorruimtes) als in de recreatie ( Golf Cottages en Strandhuisjes), zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze woningen zijn duurzaam, voorzien van degelijke materialen en vormgegeven in  iedere gewenste stijl. 
In tegenstelling tot vaste containerwoningen kunnen onze units volledig naar uw wensen en eisen opgebouwd worden. U kunt kiezen voor dichte wanden, grote panorama-ramen en diverse deuren en raamkozijnen. De units hebben een oppervlakte van 15 m3 (2,5 x 6 meter), en zijn schakelbaar op diverse manieren.
Daarnaast bieden wij diverse soorten indelingen, daken, wandbekleding en modellen voor elke toepassing en prijsklasse. 
Al onze woningen, lodges, cottages en villa’s zijn weer te demonteren en op te slaan of in delen eenvoudig te verplaatsen. Door de flexibele invulling van de buitenbekleding en modelvorm, passen de ModiQ creaties zich makkelijk aan ieder straatbeeld of beeldplan aan.  
Graag gaan wij met u om de tafel om uw wensen en eisen te bespreken om tot een passende offerte te komen.    

Opbouw

* De units bestaan uit een zeer robuust stalen skelet dat wordt voorzien van 10 cm dikke isolatiewanden.
* De wanden zijn aan beide zijden voorzien van gepoedercoate stalen platen waardoor de woningen zeer goed geïsoleerd zijn. Ook het dak en de vloer zijn geïsoleerd.
* Alle wandpanelen zijn flexibel in te vullen met raam en deurpartijen waardoor de wensen van de klant te allen tijde kan worden gerealiseerd.
* Alle leidingen zitten in het dak en in de vloer verwerkt, waardoor er geen opbouw wandcontactdozen en overige elektra nodig is.
* Nadat de wanden en raampartijen zijn geplaatst wordt er aan de binnenkant aan de wandbekleding, afwerking, en indeling gewerkt. Aan de buitenzijde wordt het regelwerk aangebracht waaraan de wandbekleding wordt bevestigd.
* De dakconstructie wordt naar de wensen van de klant gemaakt en voorzien van eventuele boilers, omvormers en zonnepanelen.
* In de laatste fase worden de overige wensen van de klant aangebracht en staat de woonunit klaar voor transport.
* De complete bouw van de module vindt plaats op onze eigen productielocatie in het mooie Drentse Tynaarlo.
* De module wordt in een warme en arbeidsvriendelijk productiehal gebouwd. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

maak vrijblijvend een afspraak

klik hier